Зустріч з ліцеїстами та учнями шкіл!

19 квітня 2018 року відбулася зустріч представників Чеського центру освіти і культури ім. Вацлава Длоугі при ЖДТУ з ліцеїстами Житомирського обласного ліцею-інтернату для обдарованої молоді та випускниками Загальноосвітньої спеціалізованої школи по вивченню іноземної мови №16.

Захід складався з двох частин,  перша частина проходила в стінах Ліцею інтернату для обрадованої молоді, а друга в аудиторії Чеського центру ЖДТУ для учнів школи №16.

В ході зустрічі обговорювалися питання участі ліцеїстів та школярів разом зі студентами ЖДТУ в Літній школі в Чеській Республіці.  Керівник центру проф. Чижевська Людмила Віталіївна розповіла про переваги навчання в ЖДТУ, про широкі можливості академічної мобільності для студентів в рамках дяльності центру. Обговорювалося питання особливостей участі у літній школі для ліцеїстів та школярів з можливістю, в разі вступу до ЖДТУ, відвідувати провідні університети Чеської Республіки та вивчати чеську мову безкоштовно в ЖДТУ.

Провідний спеціаліст Чеського центру доц. Кальчук Сергій Володимирович розповів про великий досвід участі студентів ЖДТУ в закордонних освітніх програмах, про постійну активність університету з підримки молодіжної академічної мобільності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *