Урочисте відкриття аудиторії Чеського центру освіти і культури ім. Вацлава Длоугі

З нагоди відкриття спеціалізованої аудиторії Чеського центру освіти і культури ім. Вацлава Длоугі 14 квітня 2016 року до Житомирського державного технологічного університету (ЖДТУ) завітала чеська делегація, у складі якої надзвичайний і повноважний посол Чеської Республіки в Україні Iван Почух, та другий секретар, прес-секретар Посольствa Зденка Цайсова.

Стрічку перерізають : надзвичайний і повноважний посол Чеської Республіки в Україні Iван Почух та ректор Житомирського державного технологічного університету проф. Євдокимов В.В.

В ході зустрічі у ЖДТУ, в якій серед учасників також були  директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило, голова Чеської ради Людмила Мухіна , ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов, голова Житомирської спілки волинських чехів та за сумісництвом керівник Чеського центру проф. Чижевська Людмила Віталіївна, обговорювалися  результати та плани співпраці між ЖДТУ та Чеською Республікою.

Вручення медалі Чеської Республіки керівнику Чеського центру освіти і культури ім. Вацлава Длоугі проф. Чижевській Людмилі Віталіївні

За досягнуті результати співпраці надзвичайний і повноважний посол Чеської Республіки в Україні Iван Почух вручив керівнику Чеського центру ім. Вацлава Длоугі Людмилі Віталіївні Чижевській медаль Чеської Республіки.

Керівник Чеського центру освіти і культури ім. Вацлава Длоугі проф. Чижевська Л.В. презентує гостям щойно відкриту аудиторію центру

Дана урочиста подія не обійшла увагою засоби масової інформації, висвітлення якої можна переглянути за наступними посиланнями:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *