Ладіслав Мейзлік – Почесний доктор ЖДТУ!

Рішенням Вченої ради Житомирського державного технологічного університету від 28 грудня 2015 року (протокол №6) присвоєно звання «Почесного доктора ЖДТУ» декану факультету фінансів і обліку Вищої економічної школи м. Праги доц., Ph.D. Ладіславу Мейзліку.

Доцент Ладіслав Мейзлік співпрацює з факультетом обліку і фінансів ЖДТУ вже понад 15 років. Результатами багаторічної співпраці є:

  • видання спільних підручників;
  • публікації спільних наукових статей у виданнях ЖДТУ, а також міжнародних виданнях, зареєстрованих у базі Scopus;
  • читання лекцій чеськими викладачами студентам ЖДТУ та викладачем ЖДТУ в Вищій економічній школі в м.Празі;
  • участь чеських викладачів в режимі он-лайн на Всеукраїнських методичних семінарах з методики викладання бухгалтерського обліку;
  • багаторазове відвідування конференцій, організованих кафедрою обліку і аудиту;

Протягом 2015 року за ініціативи Ладіслава Мейзліка був підписаний договір між Вищою економічною школою м.Праги та ЖДТУ, а також один аспірант та один викладач факультету обліку і фінансів пройшли наукове стажування у Вищій школі економіки в Празі. В рамках наукового стажування було здійснено обмін досвідом наукових досліджень та викладання економічних дисциплін англійською мовою.

Крім того, досягнуто ряд домовленостей щодо напрямків співпраці між двома вищими навчальними закладами за магістерськими програмами через Чеський центр освіти і культури ім. Вацлава Длоугі в ЖДТУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *